söndag 5 september 2010

Fototriss: plastic fantastic


"Plastic fantastic" är veckans tema på FOTOTRISS.

Dessa suveräna plastsaker var det första jag fick ögonen på. Snillrika i sin enkelhet.
Plastmuggar som väntar på törstiga elever i varma klassrum.
Och till sist...LEGO! Denna smarta, kreativa, oslagbara lilla plastbit som är outslitbar och kan användas om och om igen. Nästan all annan plast tillhör ju "slit och släng". Men tvärtom är det med lego. Jag har en stor låda full på vinden som väntar på nästa generation kreativa legobyggare.

9 kommentarer:

 1. Fin triss, visst klädnypor är en fiffig uppfinning, plastmuggar känner jag igen från förskolan oxå...Samt Lego denna härliga leksak som "alla" ungar älskar...även jag har en stor karong som väntar på vinden ;)

  SvaraRadera
 2. Kläd nyporna har härliga färger mot himlen.

  SvaraRadera
 3. Sitter och surfar runt och hittade din blogg. Fastnade för dina färggranna "plastbilder"; härlig kombination av färg och form. Även övriga bilder är fina! Återkommer gärna.

  SvaraRadera
 4. Lego är nog något som alla har haft hemma :)

  SvaraRadera
 5. Ja det är väl det plast är, snillrik, och färgglad. Min favoritbild i trissen är klädnyporna, ursnygg när man klickar upp förstoring.

  SvaraRadera
 6. VIlka härliga plastmuggar i alla möjliga underbara färger! Och klädnyporna på sträcket...de är ute i friheten! HÄrlig triss!


  ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 7. Bra triss! Muggarna fick mig att tänka till en sekund - klockrent!

  SvaraRadera
 8. Snygga trissbilder, speciellt ljuset och färgerna i den med klädnyporna.

  SvaraRadera
 9. Ja, Lego är faktiskt hel olikt annan plast. Det håller ju för evigt. Jag har också en låda med Lego som jag hoppas kunna föra vidare till mina barn eller brorsans barn nån gång i framtiden... Det är en av de få kvalitets plastprodukterna, förutom teflon då, för det tror jag också är en plast....

  SvaraRadera