måndag 24 oktober 2011

Nu har jag tröttnat...

på min krånglande dator! För fjärde gången är min macbook inlämnad på service. Dessutom har skolans It-kille haft den en gång och laddaren har också varit inlämnad. I ett halvår har jag haft en dator som fungerar ibland.

Men Apple har inte tröttnat. De tror fortfarande att det finns hopp! Deras strategi verkar vara att trötta ut datorn, eller mig:) Så de säger att vi provar att ominstallera allt en gång till.
Att ha ett arbetsredskap som man inte kan lita på är så frustrerande! Och nog är det lite jobbigt att släpa med sig en extra dator ifall maccen vill vila sig.

Hade arbetsmiljöverket på besök idag och inspektören tyckte att jag ska göra fler riskbedömningar. Ska nog skriva ihop en riskbedömning när det gäller krånglande datorer. Det är ju ett stressmoment! Inte alls bra för den psykiska hälsan. Kan det få Apple att förstå det allvarliga i det här? kanske jag får en ny dator? En som fungerar varje dag?

Jag kan ju knappt blogga eller följa er kära bloggvänner. Och var ska jag göra av mina 500 bilder från Italien? Som jag gärna vill visa upp, eller några av dem i alla fall.

Apple verkar i alla fall inte vara intresserade av nöjda kunder...

och jag som verkligen gillade min Macbook!

Men lite tröst fick jag ikväll när en vänlig kvinna från postkodlotteriet ringde och sa att jag har vunnit 1000 kronor på min lott! och jag som ALDRIG vinner nåt. Så glad jag blev!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar