måndag 27 april 2009

Springa fort eller sakta ner?

Ännu ett vårtecken...
barnen på skolan har tagit fram kulorna

Vilken underbar tid det är nu. Skir grönska och färgexplosioner i trädgårdarna i form av knallgul forsythia och andra färgglada blommor. Underbar magnolia blommar även på vår gård mitt i stan. Bokarna har börjat slå ut men då är snart vitsippornas tid förbi. Kastanjernas stora knoppar har också slagit ut. Solen lyser och havet glittrar...det gäller att sakta ner och hinna njuta av allt det fantastiska runt omkring.
Jag försöker se allt det vackra runt mig, men ibland springer jag på. När jag tränar för Göteborgsvarvet...I går sprang jag 1,5 mil! Det känns helt otroligt att jag klarade det. Men jag gjorde det och jag kan röra mig idag också. Jag har fortfarande svårt att förstå att jag har blivit en "springare". Jag av alla människor! Ändå springer jag 2-3 gånger i veckan, tycker att 5km är en för kort runda och vill ha en bra snitt-tid. Men jag tävlar bara mot mig själv.
Nu ser jag fram mot loppet och är ganska säker på att jag kommer att klara av det. Jag tror jag kommer att vara så peppad när jag väl är där. Och blir jag för trött får jag väl gå!

3 kommentarer:

 1. Kulor är ett klockrent vårtecken. Jag som nästan glömt bort den känslan...ungefär som att ta ut cykeln eller hopprepet. Nu är ju min son lite för ung för allt sånt än...men snart så.
  Vad härligt det låter med löpandet. Blir lite avundsjuk, jag vill också! Men min stukade fot är inte riktigt bra än :-(, så jag får nöja mig med korta promenader.
  Lycka till på Göteborgsvarvet, du kommer att klara det galant!/ Kram

  SvaraRadera
 2. Glömde att skriva att kul-bilden är jättefin, trodde först att det var ett fint smycke. Även din nya header med vitsippsbacken - snacka om vårkänsla i den bilden.

  SvaraRadera
 3. Kulor är ett säkert vårtecken. Fotot är jättefint.

  SvaraRadera