söndag 30 januari 2011

Fototriss:Dröm

Veckans tema i FOTOTRISS är DRÖM...
Och visst drömmer jag... både på nätterna och dagarna ibland. Vad drömmer jag då? Resa...jag har många drömresemål. Både nya och sådana jag vill återkomma till. kanske blir det en resa tillbaka till den här underbara stranden i Florida. Eller nån annanstans...förra veckan var jag ju i Sälen:)
Några av mina drömmar är lite oskarpa och otydliga, som tulpanerna här. Kanske lite rosa också...men de klarnar nog så småningom, det jobbar jag på! Och tills dess behåller jag dem för mig själv
Drömmar måste man ha i livet och verkligen försöka uppfylla dem också. Men den dröm som vi alla bär med oss är en som vi kan påverka så lite. Den att alla nära och kära ska få vara friska.
Som min mamma på bilden. Hon drömmer om ett mirakel, att cancern ska försvinna ur hennes kropp. Men det gör den inte. Men det är kanske tack vare hennes dröm och kämpande som vi kan fira hennes 80-årsdag om ett par veckor.


5 kommentarer:

 1. En triss med allvar och insikt, dröm och vardag i kombination.

  SvaraRadera
 2. Fin triss. Cancer är antitesen mot alla drömmar man har om sitt liv, jag hade själv en bror som också drömde om ett mirakel för ett par år sedan. Tyvärr är det sällan de drömmarna blir verklighet. Hoppas din mamma får en bra 80-årsdag i alla fall.

  SvaraRadera
 3. Vilken fin triss med så fina tolkningar av just drömmar. Blir rörd. Att drabbas av cancer är ju en mardröm för både den drabbade och de närstående. Håller mina tummar att din mor får fira sin 80-års dag på ett bra sätt. Kramar om.

  SvaraRadera
 4. Tack för att du fick mig att tänka till! Mycket fin tolkning på drömmar. Allt gott och ett stort Grattis till din mor på 80-årsdagen!

  SvaraRadera