måndag 3 januari 2011

Lund nästa!


Så var det dags för nästa av mina barn att flytta hemifrån...Det är så livet är tänkt, men det känns i hjärtat. Men det var ändå roligt att vinka av henne och pojkvännen med fullpackad bil, på väg till den första egna lägenheten. Förväntansfulla! Det blir en studentlägenhet i Lund som blir det första egna hemmet för dem. Ett barn i Stockholm och ett i Lund...men en har jag kvar hemma ett litet tag till i alla fall!

Men om ett par dagar är de här igen. Välkomstmiddag för sonen som rest runt i Asien ett tag, hockeymatch och lite till blir det.

Nummer 19 i KHK:s damlag heter Tove...

3 kommentarer:

 1. Hej i stugan.
  Vill önska dig en god fortsättning på 2011. Med de beste önsker for 2011.

  Visst gick helgerna fort? Man hänger inte med ju...
  Här var det dock lite avslaget under helgerna. Både maken och jag har varit sjuka. Flunsan. Nu är det bara hostan kvar. Men den är som värst nu tror jag. Men det går nog över snart. Tror inte att det blir värre i alla fall.

  Har inte tagit fram skidorna ännu. Men de ska fram. Vallaboxen står i hallen. I år ska det bli åka av.... åka och åka då... ska be granntjejen ta med kameran och ta bilder på gamla när man halkar runt och ramlar. Tur det är snö så man faller mjukt haha.
  Lovar att vara försiktigt med vallan haha.

  Nu ska jag ha en kopp kaffe med maken. Sen får vi se...
  Sköt om dig och må gott nu.
  Kramen Synnöve.

  SvaraRadera
 2. Hälsa Tove och önska henne lycka till!!

  SvaraRadera
 3. Lycka till fina Tove...Jag känner Maria, vad du känner ..lite av allt..? Och ändå är jag inte i samma fas...men fasar gärna med dig..

  SvaraRadera