lördag 31 juli 2010

Slut på semestern- tid för träning

Semsetern börjar närma sig sitt slut och det känns som om det dags att ta nya tag igen. Med träningen alltså. visserligen springer jag några gånger i veckan men det har gått så trögt, inget flyt mest motstånd och ovilja, men visst är jag nöjd efteråt. Men häromdagen kändes det annorlunda, det gick bättre och känslan (som Klüft brukar säga) infann sig.

Så nu ska det bli träning av! Jag gick till gymet igår och förnyade mitt kort. Så nu har jag ett helt år med träning framför mig! Jag körde ett pass och gissa om det känns idag. Armarna vill knappt lyfta en kaffekopp ens. Jag glömde bort att räkna i en övning, jag tittade ut över vattnet istället och tankarna försvann långt bort i universum.

Eftersom det är lika bra att smida medan järnet är varmt ska jag anmäla mig till Göteborgsvarvet också! Satsa friskt!

Vart mina tankar landade? Det vet jag inte än...

4 kommentarer:

 1. Jag laddar för att köra igång när semestern är slut. Har lixom inte fått till nån rutin sen vi kom hem från Thailand (1/4). Nu blir det lite promenader men när jag börjar jobba så blir det lättare, för jag kör pass som är direkt efter jobbet. ;)
  Kramen, Maria

  SvaraRadera
 2. Duktig du är Maria!Skulle med behöva ta tag i träningen, jag är helt slut efter en lugn, kort promenad med vagnen!Kram Emma!

  SvaraRadera
 3. Så duktig du är och vilken härlig plats för ett gym/Lis

  SvaraRadera
 4. Så duktig du är!! Och vilken underbar utsikt från det gymmet!!! Inte konstigt att tankar fladdrar iväg=)

  SvaraRadera